Kevin.Murphy

Met een lange carrière in de mode, catwalk, editorial en film, KEVIN MURPHY is een van ‘s werelds meest gerespecteerde en gevraagde haarstylisten. Vogue verklaarde dat KEVIN MURPHY degene is die de iconische “beach hair “ look heeft uitgevonden .

Hij werkte samen met toonaangevende fotografen als Patrick Demarchelier, Robert Erdman en Richard Bailey, Kevin maakte naam door zijn styling voor internationale edities van Vogue , Harper ‘s Bazaar, Marie Claire , Vanity Fair en creerde looks voor o.a. Cate Blanchett , Naomi Watts , Selma Blair, Kylie Minogue, Enrique Iglesis, Vanessa Hudgens , Heidi Klum , Miranda Kerr en Jessica Hart.

ECO FRIENDLY

Bij KEVIN.MURPHY dragen wij ons steentje bij. Zo zijn al onze verpakkingen recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Wij gebruiken natuurlijke ingrediënten uit bronnen die op duurzame en innovatie manier worden geoogst. Wij testen op modellen en niet op dieren! Niet voor niks heeft PETA ons Cruelty Free benoemd op de lijst van dierproefvrije haarproducten.

Wij doneren ook geld aan het Climate Reality Project van Al Gore voor elke fles SESSION.SPRAY die

wij verkopen.

KRACHT&VITALITEIT

Kevin’s producten hebben een doel: het product mag het haar niet verzwaren en het moet kracht en vitaliteit aan het haar geven. De inspiratie voor dat doel vindt hij vooral in de gezichtsverzorging en dat vertaalt hij naar zijn eigen haircare lijn: KEVIN.MURPHY. De producten bevatten duurzame ingrediënten, zoals: essentiële oliën, vitamines, natuurlijke antioxidanten en plantenextracten. KEVIN.MURPHY producten zijn sulfaat en parabeen vrij.

Olaplex

Olaplex bestaat uit één enkel actief ingrediënt. Olaplex werkt doordat het in staat is gebroken zwavelbruggen in het haar op te sporen en ze weer permanent te herstellen naar hun oorspronkelijke staat. Dit kan voor, tijdens of na thermische, mechanische of chemische behandelingen. Het resultaat van Olaplex is blijvend! Olaplex is de enige in zijn soort met 8 wereldwijde patenten die binnenkort gepubliceerd zullen worden. Olaplex bevat geen siliconen, olie, sulfaten, ftalaten, DEA of aldehyden en is niet getest op dieren.

Wat is de Olaplex Herstelbehandeling?

Dit is onze meest populaire behandeling en een geweldige introductie van het Olaplex Systeem. Voor haar wat chemische en/of hittebeschadiging heeft opgelopen, zou het je eerste stap moeten zijn. De Olaplex Herstelbehandeling kan worden gebruikt als resetknop voor het haar van je klant. Je bouwt hiermee de kracht, structuur en integriteit van het haar opnieuw op, tot het punt dat het haar weer een chemische of kleur behandeling aan kan. Deze behandeling kan één keer per week in de salon worden gedaan voor en/of na een chemische behandeling. Het is toepasbaar op alle haartypes, van nooit behandeld haar tot extreem behandeld haar.

Keratine

Wat is keratine?

Keratine is een lichaamseigen eiwit, wat voorkomt in de huid en haren van mensen en veel diersoorten. Keratinemoleculen bevatten een hoog percentage aan zwavelhoudende aminozuren. Deze aminozuren zorgen voor een stevige structuur.

Wat doet keratine voor het haar?

Keratine versterkt het haar, geeft het extra glans en maakt het gladder. Geen van de Keratherapy behandelingen en producten verbreekt de zwavelbruggen in het haar en verandert de structuur van het haar, permanent. De effecten van keratine zullen geleidelijk uit het haar verdwijnen door wasbeurten en slijtage.

Zijn de keratinebehandelingen – en producten geschikt voor ieder haartype?

Ja, de behandelingen kunnen worden toegepast op alle haartypen, incl. chemisch behandeld haar (gekleurd, relax), beschadigd haar door zon, zee- of chloorwater, maar ook op natuurlijk haar. De verzorgings- en styling producten van Keratherapy zijn eveneens geschikt voor alle haartypen.

GREAT LENGTHS

Great Lengths is ontstaan in Londen, een wereldstad op het gebied van haarmode. De stichter van Great Lengths had zich tot doel gesteld de bestaande systemen te verbeteren en een blijvend systeem te ontwikkelen voor haarverlenging en volumeverhoging voor fijne en delicate haren. Tijdens hun research en labo -onderzoek hebben de ingenieurs van Great Lengths er zich op geconcentreerd om de zwakke punten, bij bestaande haarverlengingstechnieken, uit te filteren en te vervangen door de meest optimale voorhanden zijnde oplossing. Op deze manier kunnen wij er ons op verheugen een bijna niet meer te verbeteren systeem te hebben ontwikkeld.

De kwaliteit van het wereldwijd gepatenteerde product, gecombineerd met de inspanningen van een professioneel marketing apparaat, hebben ervoor gezorgd dat Great Lengths wereldwijd de kwaliteitsnorm bepaald heeft en toonaangevend is in haarverlenging en volume vergroting. Het is dus niet verwonderlijk dat Great Lengths in enkele jaren tijd uitgegroeid is tot de marktleider en toegepast wordt door de beste kappers van de wereld.

Dante couture

THE COMPANY

Dante-Hair is begonnen in 2011 en is gevestigd in België. Dante-Hair is begonnen met de Dante couture (Miracle Wire flip-in-systeem) en door dit product constant te perfectioneren en we kunnen nu met recht zeggen dat we de mooist in zijn soort op de markt hebben gezet.

In 2013 zijn we begonnen om een nieuwe lijn Extensions op de markt gaan brengen deze lijn werd de Dante’s Special genoemd. Op dit moment is Dante-Hair een bedrijf dat je niet meer kan wegdenken in de wereld van Extensions en haar verlengingen.

PRODUCTS

Bij Dante-Hair hebben we een ruim scala aan producten zoals: Miracle Wire flip-in-systeem, Keratine Extensions, Microring Extensions, en de weft

Zo werken wij uitsluitend met de beste kwaliteit haar dat volledig verwerkt wordt op een eigen productie lijn. Verder is Dante-Hair Agent van Kleral System. Kleral heeft een volledige verf en verzorgingslijn.

MISSION

Dante-Hair heeft als visie een wereld te creëren waarin schoonheid een bron van vertrouwen is in plaats van angst.

Bij Dante-Hair doen we alles om je haar gezond te houden en je zelf zeker te maken over je uiterlijk. Dit principe is onze drijfveer, elke dag, in elk project, in elk nieuw product en in elke ontwikkeling. Zet je reis voort en ontdek ons doel en onze waarden.

MARC INBANE

OVER MARC INBANE

MARC INBANE is een Nederlandse fabrikant, gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van luxe cosmetische producten. Distributie is zowel nationaal als internationaal via high-end salons.

ONTSTAAN VAN MARC INBANE

Na het missen van hun vlucht op Amsterdam Schiphol zaten Ingo, Bart en Nele, wachtende op hun volgende vlucht, de tijd te veraangenamen met het observeren van voorbij lopende mensen. Al snel viel hun de uitstraling en houding van de vertrekkende en terugkerende reizigers op. De terugkerende reizigers zagen er stralend, gebruind en gezond uit wat van positieve invloed op hun houding was. Door het drukke en gehaaste leven én de beperkte zonuren in eigen land is het lastig om dit vakantiekleurtje op een gezonde manier te behouden. En áls de zon al schijnt, heb je te maken met schadelijke UV stralen.

Met enerzijds het gehaaste leven, de beperkte zonuren en schadelijk UV, en anderzijds de stralende terugkerende reizigers in gedachten, is het idee voor de natural tanning spray ontstaan. Een manier om op een makkelijke (spray), gezonde en veilige wijze het gehele jaar door een natuurlijke vakantiekleur te hebben.

INgo, BArt en NEle hebben hun namen door elkaar gehusseld en al snel was MARC INBANE geboren!

Beauty Pillow

Satijnen kussenslopen, voor glanzend haar en een stralende huid.

 • Zorgt voor een gladde huid
 • Voorkomt slaapvouwen
 • Verfijnt rimpeltjes
 • Bestrijdt acné en onzuiverheden
 • Kalmeert een vurige huid
 • Het haar blijft beter in model
 • Voorkomt gespleten haarpunten
 • Geen klitten en pluis meer
 • Vermindert vet haar
 • Intensievere werking van huid- haarproducten
 • Behoud van haar- en wimperextensions
 • Mooier resultaat van PMU-behandelingen
 • Slaapt verkoelend
 • Is anti-allergeen tegen huisstofmijt

Kortom, een musthave voor huid en haar(werken)!